Page 1 of 1

Toerrit midden NL met BMW Klassiek op 30 juni 2019

Posted: Tue Jul 02, 2019 9:56 pm
by Jeroen
Helaas ontbrak het ons door allerhande andere activiteiten aan tijd om een toerrit te organiseren. Daarom hebben we vrij last minute besloten om met de BMW Klassieke Autoclub Nederland mee te rijden op deze zonnige zondag, en dat werd gezellig! Ontvangst in het nieuwe onderkomen van BMW specialist JVB Auto's in mijn oude thuisbasis Zeewolde, waarna we een erg fraaie toerrit door Gelderland en Utrecht hebben mogen maken, met maar liefst 44 équipes! De toerrit was uitgezet door mede E21-eigenaar John en zijn vrouw Jolanda en forumlid Raymond was ook van de partij met vader en E28 M5..

Lunch bij Jardin d'Hiverre & het Groene Paviljoen waar we het nodige mochten horen over de locatie en het groen, maar waar ook oa Carlo Brantsen ons heeft rondgeleid door het Baarnse Volvo-museum. Daarna was er nog een laatste rit die wij echter hebben overgeslagen ivm bbq verplichtingen elders. Een erg fraaie rit, hoewel het tempo binnen deze club, mede door de uiteenlopende auto's en rijders, wellicht wat aan de lage kant lag.

Niet getreurd, John heeft welwillend de route ter beschikking gesteld dus die gaan we ook met de E21's rijden, binnenkort daarover meer! We hebben ons vooral ontspannen en dus ook maar weinig plaatjes geschoten. Toch maar even een paar dan:

Image

Image

Image

Image

:mrgreen:

Image

Re: Toerrit midden NL met BMW Klassiek op 30 juni 2019

Posted: Tue Jul 02, 2019 10:30 pm
by uwbuurman
Leuk!!!