Bezoek aan onze sponsor BMWTouringkopen.nl

Als je E21 topic niet ergens anders past. Link: Hoe plaats ik foto's en filmpjes?
Post Reply
User avatar
Jeroen
Site Admin
Posts: 28532
Joined: Tue Sep 14, 2004 12:23 pm
My E21(s): '81 323i Baur
Location: The Netherlands
Contact:

Bezoek aan onze sponsor BMWTouringkopen.nl

Post by Jeroen »

Vandaag zijn Walter en ondergetekende op bezoek geweest bij onze forumsponsor BMWTouringkopen.nl. Dat stond vorig jaar al op onze planning, maar door Covid en andere zaken was dat even op de achtergrond geraakt, hoog tijd dus! Het bedrijf is centraal in het land gevestigd in Ankeveen, bij Hilversum.

Na een hartelijke ontvangst door eigenaar en petrolhead Bart Kuus, en onder het genot van genoeg overheerlijke koffie, ontspint zich al gauw een geanimeerd gesprek over leuke oude en minder oude BMW's. De archieven worden opengetrokken, bakken met folders, foto's uitgewisseld, noem maar op, en de tijd vliegt voorbij.

Bart maakt met BMWTouringkopen.nl duidelijke keuzes, wil een goed product in de markt zetten, en besteedt daarom veel tijd aan het vinden van bijzondere auto's. Zijn netwerk is flink en er zijn veel contacten in Duitsland, waar met regelmaat van de klok leuk spul vandaan komt, vaak eerste lak, eerste eigenaar en volledige historie. Da's een mooie focus!

Gaat het alleen om mooie tourings aanbieden? Zeker niet. Op zijn website zien we al dat het zeker niet alleen maar tourings zijn, al ligt daar wel enig zwaartepunt. Die vind je er dus wel, overigens ook alweer een aantal verkocht die klaar staan voor aflevering. Maar het is niet alleen auto's scoren om hier aan te gaan bieden, veel auto's zoekt hij juist in opdracht. Je geeft door wat de wensen zijn en hij spoort dè auto voor je op. Daarnaast neemt hij ook graag auto's in consignatie.

Eerste aanblik in de showroom, met o.a. een erg smakelijke en dik uitgevoerde E91 335i Touring.

Image

Vers binnen is een fraaie 1e eigenaar E63 M6 met 63.000 km en volledige dealerhistorie. Nog niets aan gepoetst, maar veel werk is er zo te zien ook niet aan. Daarnaast een leuke E36 325i caab.

Image

In de werkplaats staat Bart z'n E36 325i racer en een andere recente aanwinst, een Techno Violet E36 M3 3.0. Die moest zeker nog een poetsbeurt hebben haha!

Image

Al met al een gezellige besteding van onze middag. we zijn Bart dankbaar voor zijn gastvrijheid en nog meer voor zijn sponsoring van het forum!


Regards/groeten, Jeroen

Also see our E21 Facebook Group!
User avatar
uwbuurman
E21 VIP
E21 VIP
Posts: 18104
Joined: Fri Jun 12, 2009 4:49 pm
My E21(s): 1978 type 1 323i 5speed dogleg Polaris
Location: Ljouwert

Re: Bezoek aan onze sponsor BMWTouringkopen.nl

Post by uwbuurman »

Klinkt als een mooi uitje! M'n dank aan Bart is groot, ik kijk regelmatig even bij zijn vorraad op de site, hoewel ik merk dat de facehookers onder jullie wat sneller op de hoogte zijn van nieuwe aanwinsten.
It's the man next door!

1978 BMW 323i
1980 BMW 528i maior restitutio
1987 BMW 325iA cabriolet
2006 BMW 320d touring High Executive
2015 BMW 320dA touring xDrive High Executive ///Msport
User avatar
Jeroen
Site Admin
Posts: 28532
Joined: Tue Sep 14, 2004 12:23 pm
My E21(s): '81 323i Baur
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Bezoek aan onze sponsor BMWTouringkopen.nl

Post by Jeroen »

Ja klopt, da's vaak toch de gemakkelijkste en snelste manier, goede reden om'm daar in de gaten te houden haha. Zat auto's die de site nooit halen.

Zijn daarna trouwens nog even doorgereden naar Kortenhoef om eens kennis te maken met garagist Jan Hermsen. Leuk bedrijfje, veel kennis van ouder en recenter BMW spul, en van zijn goede naam hebben we vaker gehoord, daarom komt hij om in het werk. Maar leuke en vriendelijke vent!
Regards/groeten, Jeroen

Also see our E21 Facebook Group!
Post Reply