Voorjaarsrit the Dutch Mountains 5 mei 2019

Als je E21 topic niet ergens anders past. Link: Hoe plaats ik foto's en filmpjes?
Locked
User avatar
Jeroen
Site Admin
Posts: 28532
Joined: Tue Sep 14, 2004 12:23 pm
My E21(s): '81 323i Baur
Location: The Netherlands
Contact:

Voorjaarsrit the Dutch Mountains 5 mei 2019

Post by Jeroen »

Tijd om die E21's te wekken uit hun winterslaap! Samen met de BMW Coupé Club Nederland rijden we de 1e tourrit van 2019 op zondag 5 mei in de heuvels van Limburg.

We zakken af naar het zuidelijkste stukje Nederland. Door het prachtige Limburgse heuvellandschap heeft BCCNL clublid Jo de Waal een rit van zo’n 100 km uitgezet. Mooie vergezichten, leuke dorpjes en genoeg plaatsten om aan te leggen. De rit is niet te lang, zodat je ook de tijd hebt om even te stoppen voor een hapje en drankje onderweg.

We verzamelen op zondag 5 mei vanaf 10:30 bij
Cafe-Restaurant Aan de Meule in Beek (L).
We worden daar ontvangen met koffie / thee en uiteraard een stuk vlaai op hun terras. Je ontvangt daar ook het schildje voor deze toerrit dat je aan je auto kunt bevestigen. Iedereen kan op eigen gelegenheid vertrekken en we gaan er vanuit dat tegen 12:00 iedereen wel onderweg zal zijn.

Het adres:
Cafe-Restaurant Aan de Meule
Schimmerterweg 17
6191PV Beek

Schrijf jezelf en je partner of bijrijder in via het digitale inschrijfformulier op de website van de BCCNL. Eventueel kan dat ook met een email naar evenementen@bmwcoupeclub.nl.
We zien jullie inschrijvingen graag komen en rekenen op een gezellige opkomst !

Deelname is gratis voor BMW Coupe Club leden (incl. evt. 1 bijrijder). Niet clubleden betalen bij aankomst € 15,- voor 1 auto incl. bestuurder en € 5,- voor een bijrijder.)

Om in beeld te houden hoeveel E21's er meerijden hebben we ook een forumtopic gemaakt, graag daar even reageren: http://www.bmwe21.net/forum/viewtopic.p ... 6&start=11


Regards/groeten, Jeroen

Also see our E21 Facebook Group!
Locked