Hét Nederlandse BMW E21 forum!

bmwe21.net hét forum voor eigenaren en liefhebbers van BMW’s eerste 3-serie

HISTORIE Al méér dan 10 jaar is bmwe21.net wereldwijd dé website voor de liefhebbers van de eerste 3 serie van BMW. Dit models was de opvolger van de E10 02 serie en kreeg vanuit BMW de codenaam E21 mee. Het gaat hier om de tweedeursmodellen geïntroduceerd in 1975. Opvolger is de E30 3-serie welke werd geïntroduceerd in 1982, hoewel de E21 315 nog enige tijd door geleverd is.

 

NEDERLANDSTALIG bmwe21.net was voorheen uitsluitend in het Engels beschikbaar en de informatie op de site is, om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen met hun E21-hobby, nog altijd in het Engels. Maar het Engelse forum is inmiddels uitgebreid met een omvangrijk en zeer actief Nederlandstalig gedeelte.

In het Nederlandstalige gedeelte tref je onder meer: algemene discussies, veel technische topics waar kennis en ervaringen worden uitgewisseld, een marktplaats voor auto’s en onderdelen, een ledengalerij en informatie over evenementen en bijzondere auto’s.

Er is veel kennis beschikbaar, en daarmee is er altijd snel een antwoord op vragen, eerder een kwestie van uren dan dagen! Ook kun je terecht voor hulp bij aankoop, en de meeste E21’s zijn wel bekend hier. Het forum is daarmee een waardevolle bron voor iedereen met een E21 of interesse in dit stijlvolle model.

Rechtstreekse link naar het Nederlandse forum:
http://www.bmwe21.net/forum/viewforum.php?f=30 (nieuw venster)