Nederlandse pagina’s

Oorspronkelijk is ervoor gekozen om de website bmwe21.net in het engels op te zetten om zoveel mogelijk E21 liefhebbers wereldwijd behulpzaam te zijn. De informatie op de reguliere site is daarom in het engels. Specificaties en uitvoeringen zijn voornamelijk toegespitst op de West-Europese modellen en gelden dus ook voor de in Nederland en België gangbare modellen.

Omdat er vanuit een Nederlandstalige hoek veel animo is en omdat een sterke behoefte werd geuit aan Nederlandstalige pagina’s is ook hierin voorzien: naast het Engelstalige forum dat heeft geleid tot een wereldwijde community van E21 eigenaren, is er ook een uitgebreid en actief Nederlandstalig forum. Tot slot treft u onderstaand een aantal pagina’s specifiek voor de Nederlandse en Belgische bezoeker.

Nederlandse pagina’s:

Forum

De meeste informatie wordt uitgewisseld via het forum, klik hier voor meer informatie. Klik hier om rechtstreeks naar het Nederlandse forum te gaan (nieuw venster). Op het forum wordt ook een Register bijgehouden van de verschillende E21 modellen in NL.

Techniek

Veel plezier!
Groeten, Jeroen